Webshop » Spa's » Evolution Spa's » Aqua swim combinatie

Aqua swim combinatie

Aqua Swim combinatie Aqua swim combinatie
Aqua Swim combinatie Aqua swim combinatieAqua Swim combinatie Aqua swim combinatieAqua Swim combinatie Aqua swim combinatieAqua Swim combinatie Aqua swim combinatie


Facebook


Eén van de diepste zwemspa in zijn soort, de hoogte is 146 cm met een waterniveau van 130 cm.
De zelfdragende kuip is gemaakt van Aristech Acryl, dit acryl van Amerikaanse makelij is de beste in haar soort. Aristech is één van de grootste leveranciers ter wereld. Om onderstaande redenen kiest Evolution Spas voor de topkwaliteit van Aristech:
- Schitterende glans, ook na jaren nog steeds als nieuw.
- Zeer gemakkelijk schoon te houden.
- Zeer resistent tegen chemicalien, zuren en vlekken zoals lipstift,inkt,etc.
- Houdt de warmte zeer goed vast, dus energiezuiniger en comfortabeler.
- Kleur die door en door is, dus geen slijtagevlekken mogelijk
U kunt kiezen uit de kleuren: wit marmer en sahara. Andere kleuren mogelijk op aanvraag.


De omkasting is gemaakt van synthetisch hout, een prachtige omkasting zonder onderhoud en vooral weerbestendig. Deze omkasting wordt voorzien van een isolatieplaat met een hittereflecterende folie. Het water- en luchtdichte materiaal vormt een thermische barrière met betrekking tot zowel convectie en geleiding als straling. De volledig gesloten bodemplaat is voorzien van isolatie-foam alsmede de gehele kuip. De 3-voudige Heatlock isolatie is zo hoog dat in de warme tijd van het jaar de spa alleen al door de warmte die de pompen afgeven op temperatuur gehouden wordt.
U kunt kiezen uit de kleuren: Teakwood, Greywood. Andere kleuren op aanvraag.

De afdekcover is voorzien van een stevige Polystyreen vulling voor een optimale isolatie. De cover is ook voorzien van een slot voor de veiligheid. De cover is de dikste in haar soort. Waar normale covers 10 cm dik zijn is onze cover 15 cm dik. Niet alleen een betere isolatie maar ook steviger, doorhangende covers zorgen ervoor dat regenwater de spa in kan sijpelen.

De AquaSwim is uitgerust met de nieuwste generatie jets. Onder het motto "Always spin, Always stay in" gebruikt Evolution Spas alleen gepatenteerde "Axis" Bearingless jets. Deze jets zijn zelfreinigend en gebruiken een roestvrijstalen naald om te roteren. In tegenstelling tot de jets met kogellagers zullen deze jets altijd draaien en kan er geen vuil tussen komen. Door minder weerstand hebben de pompen minder kracht nodig voor de beste massage. Alle jets in de AquaSwim zijn schroefjets, in tegenstelling tot click-jets blijven deze altijd op hun plek en zijn handmatig in en uit te draaien. De roestvrijstalen jets zijn gemaakt van 316 staal, dit staal is zeewaardig en zal door chloor of ozon niet aangetast worden. In het zwemgedeelte is de AquaSwim uitgerust met 4 Waterway Old Faithfull jets, welke in combinatie met de 4 krachtige pompen een tegenstroom van 12 pk opleveren.

Een SV-VH controller is zowel in het zwem- als in het spagedeelte van de AquaSwim ingebouwd. De besturing beschikt over een: variabele heater met Dynamic Thermal Tuning (geminimaliseerd stroomverbruik). Tevens voorzien van een aansluiting voor een warmtepomp, voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de spa en de PowerSAVE technologie voor het verlagen van de dagelijkse exploitatiekosten. De besturing is geheel zelfdenkend en slaat alle gegevens van de spa op. Door aansluiting van een laptop of pc kunnen we de historie van de spa inlezen, instellingen wijzigen, software updates doen, draai-uren van de pompen inzien, foutmeldingen terugzien en zelfs het gebruikte vermogen en de energiekosten per dag, maand of jaar.

De AquaSwim heeft alleen SpaNet pompen. Deze pompen zijn voorzien van verstelbaar wet-end om maximale kracht te benutten. Met andere woorden, minder bochten is meer power.

De AquaSwim is zowel in het jacuzzi als in het zwem gedeelte voorzien van een uniek filtersysteem. De 3zone® filtering garandeert het helderste water. Hoe werkt dit systeem: het water wordt gefilterd door een 1-micron filter ( normale filters filteren 60 micron ) waarna het d.m.v. UV gedesinfecteerd wordt. Na de UV desinfectering komt het water in een speciaal ontwikkelde ozonkamer, alwaar het gemixt wordt met ozon. Deze 3-voudige filtering is uniek in de spa-industrie.

Het jacuzzi gedeelte van de AquaSwim is voorzien van een eenvoudig, maar uiterst doeltreffende aromatherapie LastingScents ®. Deze aromatherapie is aan of uit te zetten en de intensiteit van de geur kan zelf gekozen worden. LastingScents is verkrijgbaar in 9 verschillende geuren.

De jetverlichting van het jacuzzi gedeelte en de verlichting langs de waterlijn in het zwemgedeelte wordt geproduceerd door SpaNet. De LED lampen zijn energiezuinig en doordat ze aanstuurbaar zijn, kan de SpaNet besturing tot 30 verschillende kleuren uit een lamp halen. Zelfs wit licht, wat uniek is voor RGB leds. Alle kleuren zijn instelbaar evenals de helderheid. Verschillende modussen zijn instelbaar zoals random, party, disco etc.

Het AquaSwim geluidssysteem in het jacuzzi gedeelte is voorzien van Vibro-speakers, deze speakers zijn gemonteerd tegen de kuip onder de spa. Het geluid komt door het water waardoor je in de spa een sensatie aan geluid ervaart. Deze spa is standaard voorzien van een i-Pod docking station.

Neem voor mogelijkheden van de verschillende kleurstellingen aub contact met ons op.Aantal ligplaatsen 1 in spagedeelte
Aantal zitplaatsen
in spagedeelte 2 + 1 in zwemgedeelte

Afmetingen : Hoogte
146 cm

Afmetingen: Breedte
220 cm

Afmetingen: Gewicht
1720 kg

Afmetingen: Lengte
580 cm

Afvoer Bodem met tuinslang adapter
Aromatherapie regelbaar Lasting Scents
Ja in spagedeelte

Besturing in spagedeelte
SpaNet SV2 VH met variabele heater 3 kW

Besturing in zwemgedeelte
SpaNet SV4 VH met variabele heater 6 kW

Besturing: Display in spagedeelte
SpaNet SV2 VH

Besturing: Display in zwemgedeelte
SpaNet SV4 VH

Cover
Inclusief circa 15 cm dik

Diverter
1 stuk in spagedeelte

Filtersysteem: Ozonedesinfectie
Ja in spa en zwemgedeelte

Filtersysteem: Skimmer met filtercartridge
1x filter 1-micron met zilver ionen (schroef) in
spagedeelte + 2x filter 1-micron met zilver ionen (schroef) in zwemgedeelte

Filtersysteem: UV voor desinfectie
Ja in spa en zwemgedeelte

Hoofdsteun
1 stuk in spagedeelte

Ipod dockingstation met vibrospeakers
Ja

Jets: Luchtjets
10 stuks in spagedeelte

Jets: Tegenstroomjets in zwemgedeelte
4 stuks

Jets: Waterjets
28 stuks in spagedeelte

Pompen: Circulatiepomp
SpaNet Quietflo 250 Watt 1 stuk in spagedeelte + SpaNet Quietflo
250 Watt 1 stuk in zwemgedeelte

Luchtblower
1 stuk in spagedeelte

Pompen: Massagepomp
SpaNet Hi-Flow 3pk 4 stuks in zwemgedeelte + SpaNet Hi-Flow 3 pk 1 stuk in spagedeelte

SpaNet Inpool temperature sensor
Ja

Trapje in kleur van de omkasting
Inclusief

Venturisysteem/luchtcontrollers
Ja in spa en zwemgedeelte

Verlichting: SpaNet Jet
Perimeter LED 15 stuks in spagedeelte

Verlichting: SpaNet langs waterlijn in zwemgedeelte
35 LEDS programeerbaar

Voorbereiding voor Ecosmart warmtepomp
Ja in spa en zwemgedeelte


mg-4093
mg-4103mg-3904
mg-7417-s1000
mg-7452-s1000

€ 29 999,00 € 25 699,00 inclusief BTW

Aantal