Webshop » Spa's » Evolution Spa's » aqua lounge

aqua lounge

Aqua Lounge aqua lounge
Aqua Lounge aqua loungeAqua Lounge aqua loungeAqua Lounge aqua loungeAqua Lounge aqua lounge


Facebook

De zelfdragende kuip is gemaakt van Aristech Acryl, dit acryl van Amerikaanse makelij is de beste in haar soort. Aristech is één van de grootste leveranciers ter wereld. Om onderstaande redenen kiest Evolution Spas voor de topkwaliteit van Aristech:
- Schitterende glans, ook na jaren nog steeds als nieuw.
- Zeer gemakkelijk schoon te houden.
- Zeer resistent tegen chemicalien, zuren en vlekken zoals lipstift,inkt,etc.
- Houdt de warmte zeer goed vast, dus energiezuiniger en comfortabeler.
- Kleur die door en door is, dus geen slijtagevlekken mogelijk
U kunt kiezen uit de kleuren: gypsum, sterling silver, midnight opal, carribean blue.

De omkasting is gemaakt van synthetisch hout, een prachtige omkasting zonder onderhoud en vooral weerbestendig. Deze omkasting wordt voorzien van een isolatieplaat met een hittereflecterende folie. Het water- en luchtdichte materiaal vormt een thermische barrière met betrekking tot zowel convectie en geleiding als straling. De volledig gesloten bodemplaat is voorzien van isolatie-foam alsmede de gehele kuip. De 3-voudige Heatlock isolatie is zo hoog dat in de warme tijd van het jaar de spa alleen al door de warmte die de pompen afgeven op temperatuur gehouden wordt.
U kunt kiezen uit de kleuren: Teakwood, Greywood, Mahonie.

De afdekcover is voorzien van een stevige Polystyreen vulling voor een optimale isolatie. De cover is ook voorzien van een slot voor de veiligheid. De coverlift wordt standaard met de cover meegeleverd. Montage is mogelijk aan iedere spa. De cover is de dikste in haar soort. Waar normale covers 10 cm dik zijn is onze cover 15 cm dik. Niet alleen een betere isolatie maar ook steviger, doorhangende covers zorgen ervoor dat regenwater de spa in kan sijpelen.

De AquaLounge is uitgerust met de nieuwste generatie jets. Onder het motto "Always spin, Always stay in" gebruikt Evolution Spas alleen gepatenteerde "Axis" Bearingless jets. Deze jets zijn zelfreinigend en gebruiken een roestvrijstalen naald om te roteren. In tegenstelling tot de jets met kogellagers zullen deze jets altijd draaien en kan er geen vuil tussen komen. Door minder weerstand hebben de pompen minder kracht nodig voor de beste massage. Alle jets in de AquaLounge zijn schroefjets, in tegenstelling tot click-jets blijven deze altijd op hun plek en zijn handmatig in en uit te draaien. De roestvrijstalen jets zijn gemaakt van 316 staal, dit staal is zeewaardig en zal door chloor of ozon niet aangetast worden.

Een SV-VH controller is in de AquaLounge ingebouwd. De besturing beschikt over een: variabele heater met Dynamic Thermal Tuning (geminimaliseerd stroomverbruik). Tevens voorzien van een aansluiting voor een warmtepomp, voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de spa en de PowerSAVE technologie voor het verlagen van de dagelijkse exploitatiekosten. De besturing is geheel zelfdenkend en slaat alle gegevens van de spa op. Door aansluiting van een laptop of pc kunnen we de historie van de spa inlezen, instellingen wijzigen, software updates doen, draai-uren van de pompen inzien, foutmeldingen terugzien en zelfs het gebruikte vermogen en de energiekosten per dag, maand of jaar.

De AquaLounge heeft alleen SpaNet pompen. Deze pompen zijn voorzien van verstelbaar wet-end om maximale kracht te benutten. Met andere woorden, minder bochten is meer power.

De AquaLounge is voorzien van een uniek filtersysteem. De 3zone® filtering garandeert het helderste water. Hoe werkt dit systeem: het water wordt gefilterd door een 1-micron filter ( normale filters filteren 60 micron ) waarna het d.m.v. UV gedesinfecteerd wordt. Na de UV desinfectering komt het water in een speciaal ontwikkelde ozonkamer, alwaar het gemixt wordt met ozon. Deze 3-voudige filtering is uniek in de spa-industrie.

De AquaLounge is voorzien van een eenvoudig, maar uiterst doeltreffende aromatherapie LastingScents ®. Deze aromatherapie is aan of uit te zetten en de intensiteit van de geur kan zelf gekozen worden. LastingScents is verkrijgbaar in 9 verschillende geuren.
De jetverlichting van deze spa wordt geproduceerd door SpaNet. De LED lampen zijn energiezuinig en doordat ze aanstuurbaar zijn, kan de SpaNet besturing tot 30 verschillende kleuren uit een lamp halen. Zelfs wit licht, wat uniek is voor RGB leds. Alle kleuren zijn instelbaar evenals de helderheid. Verschillende modussen zijn instelbaar zoals random, party, disco etc.

Het AquaLounge geluidssysteem is voorzien van Vibro-speakers, deze speakers zijn gemonteerd tegen de kuip onder de spa. Het geluid komt door het water waardoor je in de spa een sensatie aan geluid ervaart. Deze spa is standaard voorzien van een i-Pod docking station.

Electrische aansluiting min. 20 Amp.

Aantal ligplaatsen 2
Aantal zitplaatsen
3

Afmetingen : Hoogte
90 cm

Afmetingen: Breedte
220 cm

Afmetingen: Diameter
220 cm

Afmetingen: Gewicht
420 kg

Afmetingen: Lengte
220 cm

Afmetingen: Watervolume
1410 liter

Afvoer
Bodem met tuinslang adapter

Aromatherapie regelbaar Lasting Scents
Ja

Besturing
SpaNet SV3 VH met variabele heater 6 kW

Besturing: Display
SpaNet SV3 VH

Cover
Inclusief circa 15 cm dik

Coverlift in aluminium:
Inclusief

Diverter
2 stuks

Filtersysteem: Ozonedesinfectie
Ja

Filtersysteem: Skimmer met filtercartridge
1x filter 1-micron met zilver ionen (schroef)

Filtersysteem: UV voor desinfectie
Ja

Hoofdsteun
3 stuks

Ipod dockingstation met vibrospeakers
Ja

Jets: Luchtjets
10 stuks

Jets: Ozonejets
1 stuk

Jets: Vulcanojets
1 stuk

Jets: Waterjets
30 stuks

Pompen: Circulatiepomp
SpaNet Quietflo 250 Watt 1 stuk

Pompen: Luchtblower
1 stuk SpaNet Low Noise 700 Watt

Pompen: Massagepomp
SpaNet Hi-Flow 3pk 2 stuks

SpaNet Inpool temperature sensor
Ja

Trapje in kleur van de omkasting
Inclusief

Venturisysteem/luchtcontrollers
Ja

Verlichting omkasting SpaNet LED
Ja

Verlichting: SpaNet Jet
1 Masterlight + 39 mini-LEDs

Voorbereiding voor Ecosmart warmtepomp
Ja

Waterval
1 stuk verlicht

Wijnkoeler
1 stuk verlicht

€ 13 999,00 € 10 199,00 inclusief BTW

Uitverkocht